Звіт УСЗН за 06 – 10 листопада 2023 року

Дата: 12.11.2023 11:30
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

За період з 06 по 10 листопада мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 385 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". На базі гуманітарного хабу у м. Вінниця від Міжнародної організації з міграції 38 сімей внутрішньо переміщених осіб Луганської області отримали непродуктові набори.

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до Благодійних фондів: "Благополуччя дітей", "Добробут України", "СолоМама", Міжнародної гуманітарної організації «SAVE THE CHILDREN». Проведена робота по налагодженню співпраці з Товариством Червоного Хреста України, до кожного обласного відділення направлені відповідні запити щодо надання допомоги нашим внутрішньо переміщеним особам.

За звітний період 14 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 130 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 520 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь в нараді Міністерства соціальної політики України з метою обговорення практичних питань щодо надання соціальних послуг особам з інвалідністю, в нараді Національної соціальної сервісної служби України щодо проблемних питань опрацювання рекомендацій Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних одержувачів державних соціальних допомог, в заході по обміну досвідом виконання НПД 1325 "Жінки. Мир. Безпека" в Луганській області, в черговому засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора