16 листопада в усьому світі відзначається Міжнародний день толерантності

Дата: 19.11.2023 11:30
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

16 листопада в усьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. Це не просто формальна подія для підвищення загальної обізнаності, а дієвий інструмент, що сприяє створенню здорової психологічної атмосфери у колективі. Саме сьогодні є чудова нагода допомогти дітям зрозуміти інших та розвивати людяність, тому Рубіжанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №10 приєдналася до цієї події. 

Були залучені учні 5-7 класів, які взяли участь у конференції відкритих думок «Толерантність - запорука людяності». Під час заходу учні висловлювали своє розуміння поняття «толерантності», розповідали власні історії приязного ставлення до оточення та ділилися прикладами вчинків відомих людей, які надихнули на добрі справи. Завершенням конференції стали вправи «Даруй долоньки підтримки» та експрес-поробка «Разом ми сила». Також у закладі організували онлайн виставку малюнків, поробок, плакатів на тему "Толерантність - основа суспільства". 

Говорячи відкрито про розмаїття людей та важливість прийняття інаковості, ми допомагаємо не тільки учням, а й усім іншим людям. Усі потребують толерантного ставлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора