20 листопада 2023 року перший заступник очільника Луганщини Олексій Смирнов перевірив готовність гуманітарного хабу Рубіжанської громади у м.Вінниця до роботи у зимовий період

Дата: 21.11.2023 17:00
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Українці готуються до нових випробувань у період зими, бо розуміють, що поведінка агресора не зміниться – будуть обстріли інфраструктури та блекаути.

Рубіжанська міська військова адміністрація, яка опікується гуманітарним штабом надання допомоги мешканцям Луганської області у місті Вінниця, забезпечила його усім необхідним для роботи. В ХАБі є генератор, «старлінк», ноутбук, чайники, кулер із питною водою, обігрівачі, теплі ковдри.

20 листопада 2023 року перший заступник очільника Луганщини Олексій Смирнов перевірив готовність гуманітарного хабу Рубіжанської громади у м.Вінниця до роботи у зимовий період. Він зазначив, шо ХАБ Рубіжанської громади у м. Вінниця – один з найпотужніших. Тут обліковується майже три тисячі переселенців з Луганської області, щодня туди звертаються близько 150 людей. 

В.о. директора центру надання соціальних послуг Рубіжанської військової адміністрації, яка організовує роботу гуманітарного ХАБу у місті Вінниця, Оксана Жук розповіла: «Наш ХАБ завжди орієнтується на надання допомоги усім, хто до нас звертається. Сьогодні ми готуємося до того, щоб надати людям можливість підзарядити гаджети, скористатись доступом до Інтернету, випити гарячого чаю та зігрітися. ВПО Луганщини крім гуманітарної допомоги, отримують у нас широкий спектр адміністративних, соціальних та медичних послуг, консультації юристів та працівників Луганського обласного центру зайнятості. Разом ми все подолаємо!»
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора