Звіт УСЗН за 20 – 24 листопада 2023 року

Дата: 26.11.2023 15:00
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

За період з 20 по 24 листопада мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 602 набори з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до БФ "Heart Odessa Fund", БФ "Рух Елеон", БФ "Україна незламна", БО "БФ "Гордість нації ЮА", БФ "Родини Квятковських", БО "БФ "ВАВ Краще майбутнє", БО "БФ "Незламний Південь", Всеукраїнський БФ "Миру і Добра", Гуманітарний штаб "Так. Це Штаб".

За звітний період 28 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 
Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 170 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 602 послуги консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

Відповідно до рішень, прийнятих Комісією з надання грошової допомоги Захисникам і Захисницям України, 34 особи отримали допомогу на загальну суму 1020 тис. грн.

Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь у тренінгу "Локалізація НПД 1325 "Жінки. Мир. Безпека" в рамках проекту "Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення", що впроваджується Українським Жіночим Фондом; робочій нараді Департаменту соціального захисту населення ЛОДА щодо організації надання соціальних послуг особам, які опинилися в складних життєвих обставинах; засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при облдержадміністрації під головуванням заступника голови Луганської обласної державної адміністрації з соціальних та гуманітарних питань Катерини Безгинської; в черговому засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора