Звіт УСЗН за 27 листопада – 1 грудня 2023 року

Дата: 03.12.2023 12:30
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

За період з 27 листопада по 1 грудня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 612 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до Міжнародного БФ «Руки друзів», Благодійної організації «365 UA-Volunteers», БФ «Твоя опора», БО «БФ «Повернення дитинства», БО «БФ «ОК Права людини Україна», БФ «Мами Одеси», БО «Українські сестри», БФ «Соло МАМА», БФ «ДоброLife».

За звітний період 24 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 113 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 618 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з установами соціальної сфери за місцем тимчасового перебування.

28 і 29 листопада проведені засідання комісій з надання одноразової грошової допомоги мешканцям громади:
- на засіданні комісії з надання грошової допомоги Захисникам і Захисницям України прийнято рішення про надання допомоги 62 особам на загальну суму 1860 тис. грн.;
- на засіданні комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, прийнято рішення про надання допомоги на оздоровлення і відпочинок дітей 43 особам на загальну суму 430 тис. грн. та 10 особам, які потребують лікування на загальну суму 55 тис. грн.

Відповідно до рішень, прийнятих комісією з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, 34 особи отримали допомогу на оздоровлення і відпочинок дітей на загальну суму 340 тис. грн. та 25 осіб, які потребують лікування, отримали допомогу на загальну суму 150 тис. грн. 

Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь у засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва при обласній державній адміністрації щодо розширення діяльності роботи хабів Луганської області та збільшення переліку послуг, які в них надаються, у вебінарі "Просування гендерної рівності та підвищення обізнаності щодо завдань резолюції РБ ООН 1325", в презентації звіту за результатами фокус-групових інтерв'ю "Аналіз ризиків економічної безпеки для жінок" в рамках проєкту "Жінки. Мир. Безпека: відповіді на виклики війни" в форматі круглого столу, в засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сєвєродонецькій райдержадміністрації під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Катерини Колесникової, в тренінгу "Гендерна рівність" в рамках проєкту "Жінки, мир, безпека: місцеві потреби - місцеві рішення", що впроваджується Українським Жіночим Фондом. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора