«Збереження традіцій українського народу. Розвиток самосвідомості в сучасних реаліях» 

Дата: 03.12.2023 14:00
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Саме таку тему обрали для обговорення на засіданні круглого столу для батьків та педагогів комунального закладу дошкільної освіт №1 «Берізка» , що проходив в дистанційному режимі. Разом з батьками педагоги закладу розглядали звичаї, обряди, свята, що дісталися нам у спадщину від дідів- прадідів, вирішували питання вікторини. Визначили, як українські мова, культура, звичаї, що є надбанням наших пращурів, впливають на розвиток самосвідомості людей в умовах сьогодення та плекають любов до нашої країни - України, виховуючи патріотів своєї Батьківщини!

Світ українських традицій нескінченно багатий. Століттями складалася гармонійна система обрядів та вірувань, які на сучасному історичному етапі знов набувають популярності. 

У комунальному закладі дошкільної освіт №1 «Берізка» вважають, що процес виховання дітей повинен завжди йти в ногу з життям, змінюватись у відповідності до життя, використовувати форми й методи найбільш придатні з точки зору сьогодення, а заклад дошкільної освіти відіграє важливу роль у вихованні справжнього, національно-свідомого українця. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора