Гордість нації

Дата: 08.12.2023 09:30
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

6 грудня відзначається День Збройних сил України. Це державне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності й цілісності України. Це свято є символом справжньої мужності, героїзму й відваги. 

Учні та вчителі Рубіжанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №10 висловлюють щиру подяку кожному захиснику, який боронить нашу землю! Ми вдячні кожному полеглому воїну, який віддав своє життя заради вільної України! До дня Збройних Сил України у закладі в кожному класі пройшли інформаційні хвилини «Уклін всім, хто край свій боронить», для учнів початкових класів – години спілкування «Зростаємо мужніми», вікторини «Слава ЗСУ», на уроках історії України проведений круглий стіл «Збройні сили України: історія та сучасність», на уроках мистецтва діти малювали вітальні листівки «Наше військо – наша гордість», а на виховних годинах для здобувачів освіти 5-9 класів «Збройні сили України — слава, гордість, міць країни!», «Свято доблесті та мужності», «Історія створення Збройних сил України» школярі дізналися про традиції українського війська, що беруть початок ще з часів Київської Русі та Запорозької Січі, про подвиги українських захисників, здійснені в роки війни та у мирний час.

Відеоматеріал: https://www.youtube.com/watch?v=MkcD-mnU3CQ

Педагоги та учні Рубіжанської гімназії №1 підготували відеопривітання нашим захисникам, висловивши їм безмежну вдячність і побажання повернутися додому цілими і неушкодженими, принести із собою МИР і ПЕРЕМОГУ!

До відзначення Дня Збройний сил України приєдналися й учні Рубіжанської ЗШ І-ІІІ ступенів №3. Напередодні свята учні взяли участь у створення вітального відео «Місія добра: привітання від маленьких Миколайчиків». Діти щиро вітали бійців з професійним святом, передали відеопривітання з Днем святого Миколая, який цогоріч теж відзначається 6 грудня, побажали сил, терпіння, здоров’я та якнайшвидшої перемоги. Класні керівники 1-9 класів провели уроки мужності «Слава незламним ЗСУ», інформаційні хвилинки «Непереможна Україна», квести «Допоможіть ЗСУ прогнати орду».

У Рубіжанському ліцеї класні керівники провели тематичні години спілкування, щоб сформувати в учнів почуття гордості на кращих прикладах мужності й звитяги, виявлених нинішніми захисниками. Лідери Дитячої організації ліцею разом із педагогом-організатором Кашубою І.Л. підготували літературно-музичну композицію для учнів 7-9 класів. Діти вшанували доблесних військових, які сміливо й непохитно захищають Україну від окупантів. Діти переглянули відеофільм «Вітаємо героїв», який активісти класів створили самостійно. Учителі та учні Рубіжанського ліцею пишаються своїм військом. 

Шановні воїни і ветерани, щиро вітаємо вас із Днем Збройних сил України! Нехай Господь береже кожного українського воїна. 

Слава Збройним Силам України! 
Слава Україні! Слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора