Творчі майстер-класи для дітей ВПО Луганської області до Дня Святого Миколая

Дата: 09.12.2023 14:00
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

З настанням зими всі діти чекають на дива, і першим зимовим святом, яке здійснює бажання дітей та приносить радість, є День Святого Миколая. 6 грудня 2023 року на базі гуманітарного штабу «Луганщина моя» м. Вінниця працівниками військової адміністрації, закладів освіти та працівниками хабу було організовано захід до Дня Святого Миколая для дітей ВПО Луганської області. 

Працівники Комплексу позашкільної роботи з дітьми та юнацтвом Рубіжанської міської ради Луганської області долучилися до організації святкування та провели творчі майстер-класи, у яких взяли участь діти разом з батьками.

На майстер-класі з ліплення «Чобіток Святого Миколая» дітки виконали чудову творчу роботу – виготовили чобітки, які прикрасили блискітками, а потім виготовили цукерки з пластиліну. Провела майстер клас керівник гуртка «Майстерня творчості» Авдєєнко Ольга Леонідівна.

Цікавим та наповненим видався майстер-клас з малювання на тему «Новорічна снігова куля «Святий Миколай», який провела керівник гуртка «Аквамарин» Ковальова Марина Ростиславівна. Діти дізналися про традиції святкування Дня Святого Миколая, створили яскраві малюнки та написали привітання нашим захисникам. 

Діти з користю провели час та отримали багато позитивних емоцій. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора