Рубіжанський центр відновного лікування та реабілітації працює!

Дата: 19.12.2023 11:30
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

Рубіжанський центр відновного лікування та реабілітації працює!

09.12.2023 року в м. Харків на базі комунального некомерційного підприємства центральної міської лікарні міста Рубіжне "Центр відновного лікування та реабілітації" була проведена конференція в змішаному форматі на тему "Роль сучасної стоматологічної реабілітації в системі загальної реабілітації людини". В конференції приймали участь:

• Бурцев Олексій Володимирович, щелепно-лицьовий хірург, стоматолог, керівник НПРЦМЛ "Центр відновного лікування та реабілітації"; 
• Василь Анатолійович Рибак, щелепно-лицевий хірург, стоматолог, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, президент «Всеукраїнської асоціації щелепо-лицевої хірургії», головний стоматолог Київської області, член координаційної ради стоматології МОЗ України;
• Олена Віталіївна Кулібаба, начальник відділення щелепно-лицьової хірургії та стоматології, підполковник медичної служби;
• Юрій Григорович Слива, завідувач ортопедичним відділенням Рівненської обласної стоматологічної поліклініки; 
• Сухляк Валентина Василівна, завідувач Рівненської обласної стоматологічної поліклініки;
• Трофимчук Герман Павлович, голова рівненського підрозділу ВГО «Асоціація імплантологів України»;
• Тамара Сергіївна Коржова, голова Рівненського осередку "Укрмедмаркет";
• Каліновська Валентина Миколаївна, заступник директора ІМАТЕХ МЕДІКАЛ;
• Зеленецький Іван Борисович, доктор медичних наук, професор, завідувач ортопедичним відділенням КНП ХОР «ОКТЛ»; 
• Гречишкіна Анастасія Іванівна, лікар-офтальмолог КНПРЦМЛ "Центр відновного лікування та реабілітації";
• Криворучко Марія Євгенівна, лікар-ендокринолог НПРЦМЛ "Центр відновного лікування та реабілітації";
• Якимова Анна Євгенівна, ерготерапевт НПРЦМЛ "Центр відновного лікування та реабілітації".

Гостями конференції стали представники гуманітарного Нижньодуванського хабу та керівництво Благодійного фонду "Живе серце".

Це була перша конференція, яка відбулася після урочистого відкриття центру в м.Харків. На цій конференції було розглянуто ряд актуальних питань сучасної реабілітації, де наші спікери та лектори змогли поділитися своїми досягненнями! Не зважаючи на те, що через негоду та небезпечну військову ситуацію не змогли приїхати в м. Харків багато бажаючих спікерів, але вони підготували свої проекти та пропозиції до співпраці і деякі питання учасники конференції змогли обсудити в онлайн форматі.

В 2024 році в планах підписання меморандумів та співпраця з представниками закладів реабілітації Одещини , стоматологічною спільнотою Рівненської області та багато інших проектів. 

Організатори конференції висловлюють слова подяки керівництву Луганської обласної державної адміністрації, керівництву, начальнику Рубіжанської міської військової адміністрації Андрію Федоровичу Юрченко, головному лікарю КНПРЦМЛ Дмитру Олександровичу Шведову та всім тим хто долучився й посприяв щоб ця подія відбулась. Попереду ще багато роботи! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора