Важлива тема!

Дата: 22.12.2023 15:15
Кількість переглядів: 117

 

Фото без опису

Сучасний ритм життя, а також багато інших суб’єктивних факторів призводять до того, що в певний момент людина зважується на злочин – злочин проти свого життя. Підлітковий вік – це час активного пошуку. Підліток намагається зрозуміти, що він означає в цьому світі, хто він такий і як його сприймають оточуючі. Для України проблема суїцидів — більш ніж актуальна. Частота суїцидальних дій серед молоді протягом останніх двох десятиліть подвоїлася.

З метою профілактики суїциду у молодіжній спільноті до учнів 8-9 класів Рубіжанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №10 завітала підполковник поліції Олена Ткачова, начальник відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Луганській області. Учасники зустрічі були ознайомлені зі статистикою суїцидних випадків, з причинами та ознаками суїцидальної поведінки, поговорили про порядок дій в разі депресивного стану, а також нагадали номери гарячих ліній.

І як наголошує ювенальна поліція України: «Перемагай темряву! Немає проблем, які б не можна було подолати спільними зусиллями!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора