Рубіжанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 стала учасником проєкту «Вперед, фантазія!», який реалізується у співпраці із Республікою Чехія

Дата: 24.12.2023 15:30
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Рубіжанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 стала учасником проєкту «Вперед, фантазія!», який реалізується у співпраці із Республікою Чехія. 

Мета проєкту - дати волю власній фантазії та створити шедевр - малюнок на папері або тканині (фантазія не має меж), поробку з будь-якого матеріалу тощо. Унікальність проекту полягає в тому, що діти, які цікавляться творчістю, зможуть попрацювати зі справжнім художником спочатку онлайн, а потім офлайн, створити під його керівництвом справжні дитячі шедеври, зробити їх фото чи відео презентацію. Наступний крок - оригінали робіт будуть продемонстровані на справжній виставці!

Відповідальні за проект педагоги школи вже розпочали підготовчий етап. З метою інформування про особливості проекту, зацікавлення та мотивацію учнів протягом цього тижня було проведено віртуальні екскурсії до Чехії, під час яких учні познайомились з архітектурою міста. Дізналися, що саме тут, у Празі, знаходиться найбільший у світі замковий комплекс зі знаменитими фресками Віта. Саме тут можна побачити знаменитий танцюючий будинок, цікаво оформлені парки, сквери, і навіть українського Т. Шевченка, магазини, які схожі на музеї та дуже багато всього цікавого. 

Привчаймо дітей любити прекрасне та шанобливо ставитись до історії та культури інших країн!

Вперед, моя фантазія!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора