Відбувся онлайн-концерт «Різдвяні зустрічі»

Дата: 26.12.2023 11:30
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

22 грудня 2023 року у Рубіжанській дитячій школі мистецтв відбувся онлайн-концерт учнів. Це стало особливим заходом, присвячений різдвяно-новорічним святам.

У сучасному світі онлайн-концерти – це новий спосіб виступів для дітей. Відсутність живого спілкування ускладнює емоційний зв’язок виконавця з аудиторією та вимагає значної сценічної витривалості перед камерою. Але саме завдяки такому формату разом зібралися поціновувачі творчості та ті, хто вирішив пов’язати своє життя з мистецтвом, хто любить грати, співати та малювати.

Свої привітання продемонстрували учні музичного відділення, відділення образотворчого мистецтва та сольного співу. Батьки, викладачі та діти разом підтримували кожного, вітаючи юних артистів віртуальними оплесками та залишаючи реакції на виступити в форматі «смайликів» та «сердечок».
Приємним сюрпризом стала виставка робіт під назвою «Мистецький вернісаж» від наших талановитих юних художників.

Всі присутні отримали багато позитивних емоцій та зарядилися веселою енергією.

Ми впевнені, що такі заходи будуть проводитися частіше та стануть «родзинкою» нашого закладу.

З нагоди різдвяно-новорічних свят викладачі та учні комунального закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» з усього світу щиро вітають усіх з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай дім кожного рубіжанина та українця буде безпечним, 2023 рік забере всі турботи та негаразди, а 2024 рік принесе мир, щастя та Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора