НОВОРІЧНІ ДИВА ДЛЯ НАШИХ ДІТЛАХІВ!

Дата: 29.12.2023 19:00
Кількість переглядів: 109

 

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне – чудес. Саме новорічні свята символізують втілення дитячих мрій та віру у диво, тому саме у ці дні жодна дитина не повинна залишитись без уваги, подарунка та теплого слова.

23 грудня за підтримки Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації у співпраці з Нижньодуванською селищною військовою адміністрацією в Палаці культури «Дарниця» для внутрішньо переміщених дітей Луганської області було проведено новорічне свято, куди будо запрошено і 12 наших діточок.

Дарувати дітям відчуття казки і створювати приводи для усмішок - найкраще, у що можна вкласти свою енергію під час новорічних свят. Дітлахи весело та активно провели час разом, а на завершення отримали святкові подаруночки.

Святковий захід в черговий раз довів, що діти мають право на безтурботне й радісне дитинство, а дорослі можуть створити для дітей казку та захистити їх від негативу. Новий рік – це ворота, які ведуть в нове життя, сповнене чудес, в які, можливо, вже й не всі вірять. Тож не залишайтеся байдужими, даруйте радість та своє тепло всім, хто цього потребує, і у Вашому житті обов’язково станеться новорічне диво.

Щиро дякуємо Нижньодуванській селищній військовій адміністрації за надану можливість участі в заході дітей нашої громади та керівництву, та усій творчій команді артистів ПК «Дарниця» за святковий настрій та позитивні емоції!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора