Звіт УСЗН за 25 – 29 грудня 2023 року

Дата: 31.12.2023 11:30
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

За період з 25 по 29 грудня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 607 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до БО "Еліос – Україна", БО "БФ "Українська незламна душа".

За звітний період 12 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 90 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 654 послуги консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування.

Відповідно до рішень, прийнятих комісією з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, 15 осіб отримали допомогу на оздоровлення і відпочинок дітей на загальну суму 150 тис. грн. та 23 особи, які потребують лікування, отримали допомогу на загальну суму 128 тис. грн. 

Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь у засіданні обласної Комісії з розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора