Звіт УСЗН за 01 – 05 січня 2024 року

Дата: 07.01.2024 11:30
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

За період з 01 по 05 січня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 236 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 152 внутрішньо переміщені особи, які тимчасово мешкають в Черкаській області отримали продуктові набори та комплекти засобів побутової хімії і особистої гігієни від Логістичного Гуманітарного Центру Екстреного Реагування.
 
Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до БФ "Янголи спасіння", БО "БФ "Людина".

За звітний період 2 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 62 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 
    
За звітний період надано 479 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора