Комунальний заклад «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» Рубіжанської міської ради Луганської області другий навчальний рік проводить в режимі дистанційної роботи

Дата: 09.01.2024 11:30
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Комунальний заклад «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» Рубіжанської міської ради Луганської області другий навчальний рік проводить в режимі дистанційної роботи. Школа мистецтв є закладом позашкільної освіти у сфері культури та початковою ланкою спеціальної мистецької освіти.

На даний момент в закладі працюють 9 кваліфікованих викладачів, які надають мистецьку освіту 75 учням. Зв’язок з освітянами відбувається по всьому світу.

Вся професійна діяльність школи мистецтв висвітлюється на сторінках у соціальних мережах Фейсбуці https://www.facebook.com/kzrmdshm2022/ та Інстаграмі https://www.instagram.com/kz_rmdshm/.

Протягом 2023 року учні та викладачі закладу брали участь та отримували перемоги в обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, фестивалях, виставках. Всього 28 призових місць: міжнародні – 6, всеукраїнські – 7, обласні – 15.

Всі викладачі беруть участь у якості слухачів у методичних заходах, що організовує комунальна установа «Луганський обласний центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва» та ведуть методичну роботу. Всього 25 методичних заходів, з них 1 було проведено викладачем по класу фортепіано школи мистецтв Вікторією Зеленською.

До Різдвяних свят заклад започаткував нову традицію – концерт-виставка онлайн. Цей захід став новим способом комунікації учнів. Відсутність живого спілкування ускладнює емоційний зв’язок виконавця з аудиторією та вимагає значної сценічної витривалості перед камерою. Але саме завдяки такому формату разом зібралися ті, хто продовжує свій мистецький шлях. Викладачі впевнені, що такі заходи будуть проводитися частіше та стануть «родзинкою» школи мистецтв.

Завдяки високому професійному рівню педагогічного колективу школа сьогодні є провідним закладом позашкільної освіти Луганської області. Не дивлячись на складні умови та воєнний стан, продовжує розвиватися та ставити собі нові цілі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора