Вітаємо призерів та переможців обласної вікторини до Дня Збройних Сил України!

Дата: 15.01.2024 14:30
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

До Дня Збройних Сил України Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації спільно з Луганським обласним центром дитячо-юнацького туризму і краєзнавства організували проведення онлайн-вікторини. У заході взяли участь рої Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), школярі закладів освіти Луганської області, в тому числі – понад шістдесят учнів Рубіжанських закладів загальної середньої освіти та Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Рубіжанські школярі продемонстрували гідні знання з історії Збройних Сил України, родів військ, символіки, видів техніки, подій російсько-української війни від 2014 року і дотепер.

За підсумками журі учні Рубіжанської громади здобули 10 призових місць: Рубіжанська гімназія № 1 – два І місця, Рубіжанська гімназія № 3 – три І місця, одне ІІ та одне ІІІ місце, Рубіжанська гімназія № 10 - одне I, одне II, одне - III місця, Рубіжанський міський Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді – одне І місце.

Вітаємо призерів та переможців, та бажаємо їм нових успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора