Рубіжанська міська військова адміністрація долучилася до проходження навчання в рамках онлайн-курсу "Єдина Україна: становлення національної ідентичності"

Дата: 18.01.2024 11:30
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Рубіжанська міська військова адміністрація долучилася до проходження навчання в рамках онлайн-курсу "Єдина Україна: становлення національної ідентичності". 

В умовах повномасштабної війни, коли на окупованій території провадять цілеспрямовану політику знищення усього українського через формальну, неформальну та інформальну освіту, важливим є збереження української національної та громадянської ідентичності, консолідації суспільства навколо суспільно-державних цінностей.

Спеціалісти Рубіжанської міської військової адміністрації, самостійних структурних підрозділів та комунальних підприємств, закладів, установ взяли участь у проходженні навчання та отримали відповідні сертифікати.

Здобуті знання дозволили краще зрозуміти сучасні процеси державотворення та розвитку українського громадянського суспільства, особливо в умовах збройної агресії, та опанувати методи протидії дезінформації ворога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора