Учениця Рубіжанської дитячої школи мистецтв здобула І Премію на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі

Дата: 26.01.2024 12:56
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

З 6 по 7 січня 2024 року у місті Одеса відбувся Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Найяскравіша зірка Різдва». Цей захід проводився у дистанційному форматі і спрямовувався на підтримку миру та територіальної цілісності України. Головними цілями фестивалю були розвиток дитячої та юнацької творчості, збереження та розвиток національних культур, а також формування високих морально-епічних і духовних якостей у молодого покоління.

Фото без описуТетяна Жарова, учениця відділу сольного співу Рубіжанської міської дитячої школи мистецтв, під керівництвом викладача Олени Кісєльової, взяла участь у цьому конкурсі. І саме на свій день народження вона дізналася, що стала лауреатом І премії, виконуючи пісню Лесі Соболевської «Сонячний віночок». Тетяна неодноразово виступала на міських, обласних та міжнародних конкурсах, завжди займаючи призові місця і демонструючи високий рівень мистецтва.

Ми щиро вітаємо Тетяну та її педагога Олену Володимирівну з черговою перемогою, та бажаємо творчої наснаги та подальшого розвитку.

Хай українська пісня звучить по всьому світу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора