Відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини при Рубіжанській міській військовій адміністрації

Дата: 27.01.2024 14:30
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

24 січня 2024 року під керівництвом начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка було проведено чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини при Рубіжанській міській військовій адміністрації. Основним завданням цього консультативно-дорадчого органу є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

Комісія розглянула два питання щодо позбавлення батьківських прав батьків відносно їх малолітніх дітей, які перебувають в інституційних закладах. Служба у справах дітей Рубіжанської міської військової адміністрації попередньо провела роботу щодо розшуку батьків, в результаті якої вдалося забезпечити присутність на засіданні однієї матері, яка порушує свої батьківські обов'язки.

За результатами ретельного розгляду, враховуючи особливості кожної окремої справи, Комісією були прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей. Комісія прийняла рішення про доцільність позбавлення батьківських прав батьків відносно їх малолітніх дітей та подання до суду позовної заяви і висновку органу опіки та піклування з даного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора