«Українці українцям близькі»

Дата: 28.01.2024 11:30
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Національна конференція з питань тимчасово окупованих територій з таким гаслом днями відбулася у Києві. В ній взяли активну участь і представники Рубіжанської міської військової адміністрації.

Захід організувала Українська волонтерська служба за сприяння проекту USAID «Зміцнення громадської довіри». Учасниками заходу стали не лише представники державних органів, а й міжнародних донорських організацій, волонтери, громадські активісти та журналісти.
 
Відкрили конференцію Ірина Верещук, віце-прем’єр-міністр України, та Джеймс Хоуп, директор місії USAID в Україні, які наголосили на необхідності підвищення обізнаності та проведення публічної дискусії про ситуацію на тимчасово окупованих територіях України.

Учасники зустрічі обговорювали можливості співпраці та розвитку партнерств, а також розробляли практичні кроки для відновлення довіри на окупованих територіях. Теми панельних дискусій включали збереження української ідентичності, надання допомоги в умовах окупації, фіксацію злочинів РФ та протидію російській пропаганді та інформаційній війні. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора