Лікарі первинки мають можливість оглянути хворого вдома

Дата: 30.01.2024 14:30
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Лікарі первинної ланки - сімейний лікар, терапевт і педіатр лікарської амбулаторії комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської громади, що розташована в м. Дніпро, вул. Будівельників, 23 мають можливість оглянути хворого вдома, якщо пацієнт обмежений в пересуванні, поважного віку або знаходиться у тяжкому стані. Вкотре, терапевт Гельфенштейн Світлана Василівна 24.01.2024 провела огляд пацієнтки вдома на 5 день захворювання тяжким гострим респіраторним синдромом. Після фізикального обстеження, вимірювання концентрації кисню в крові виникла підозра на запалення в правій легені. Призначена рентгенографія органів грудної порожнини. Медикаментозне лікування в домашніх умовах було посилене протизапальними і відхаркувальними засобами в комплексі з бронхорозширюючим. Рентгенологічним методом діагноз пневмонії не підтверджено. Пацієнтка продовжує лікування вдома під наглядом терапевта.

Забезпеченість медичним транспортом лікарської амбулаторії прискорює доступність первинної медичної допомоги і надає переваги, як для лікаря, так і для пацієнта.

Звернутися до лікарів з приводу декларування, різних питань стосовно свого здоров’я можна за адресою: місто Дніпро, вул. Будівельників, 23 (правий берег, Чечелівський район, 1 поверх будівлі Бізнес-центру «ДАЛАС») з понеділка по п'ятницю (09:00 – 15:00 час) або за телефоном: 066 934 89 79.

Інформація підготовлена за матеріалами сторінки Центру у Фейсбуці https://www.facebook.com/profile.php?id=61555084186342, де рубіжанські лікарі, крім звітів про роботу, публікують багато корисної та цікавої інформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора