Українські волонтери в Німеччині у такі складні для України часи не відступають від традиції надавати допомогу українським дітям

Дата: 31.01.2024 13:00
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Українські волонтери в Німеччині у такі складні для України часи не відступають від традиції надавати допомогу українським дітям. 

Днями 65 дітей з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Рубіжанської міської територіальної громади, які перебувають під опікою, в дитячому будинку сімейного типу, отримали подарунки від Української волонтерської спільноти міста Waldshut-Teingen (Німеччина).

У подарункові пакети для дітей було спаковано шкільне приладдя, канцтовари, ігри, солодкі подарунки, іграшки та інші речі, які необхідні малечі для навчання, розвитку, дозвілля. Набори були направлені у 27 міст по всій підконтрольній території України. Це стало можливим за підтримки небайдужих до наших дітей громадян. 

Слова вдячності висловлюємо від дітей та батьків нашої громади, яким ви подарували частинку своєї любові, за те, що робите все можливе, щоб кожна дитина, в такий нелегкий для нашої країни час, відчувала себе захищеною і щасливою.

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює подяку нашим невтомним друзям-волонтерам з Німеччини та українській команді у складі: Martin Gruner Oberbürgermeister Waldshut-Tiengen , Silke Padova Amtsleiterin Kinder- und Jugendreferat, Wieland Bopp-Hartwig Gemeindepfarrer Evangelische Kirche Waldshut, Nikola Kögel, Buchhandlung Kögel, Aisulu ⁠Tulegenova, Матковська Сніжана, Левченко Ольга, Рефляк Вікторія, Луговий Володимир, Куценко Світлана. 

Віримо, що Ваша команда не зупиниться й надалі продовжуватиме надавати допомогу та підтримувати майбутнє нашої країни – українських дітей.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора