Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Війна за СВІЙ шлях» рубіжанського школяра

Дата: 03.02.2024 10:00
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Війна за СВІЙ шлях» рубіжанського школяра.

Всеукраїнський конкурс на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд), заснований для учнівської аудиторії та проводиться у форматі літературних творів публіцистичного характеру. Головна мета - активізація національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошук та розкриття юних талантів, формування в учнів активної життєвої позиції, готовності бути захисником України, брати участь у суспільному і культурному житті країни.

Організатором конкурсу є Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді. 

Для учнів гімназії №3 міста Рубіжного Луганської області участь в цьому конкурсі вже щорічна традиція. Кожного разу цей заклад має досягнення. Не став винятком і цей навчальний рік. Учні різних вікових категорій приймали участь в конкурсі та показали гідний результат. Робота учня 4-го класу гімназії № 3 Микити Мільшина, була високо оцінена обласним журі та направлена для участі на Всеукраїнському етапі конкурсу, де виборола перемогу, здобувши І місце у своїй віковій категорії. 

«Зараз я переселенець. Як маленька рослина, яку вирвали і пересадили у інший горщик, я не можу прижитися у чужому краї, бо моє коріння в Україні…» - пише Микита в своєму есе. Хлопчик дуже сумує за Батьківщиною. Проте він щиро вірить в те, що «одного прекрасного дня Україна розквітне мільйонами яскравих квіточок, які залишала та дівчина, що бігла вперед по пшеничному полю. І квіточками тими будемо ми з вами».

Рубіжанська міська військова адміністрація вітає Микиту Мільшина із перемогою і вірить у подальший розвиток творчих здібностей цього рубіжанського талановитого юнака у мирній Україні, де усі діти розквітнуть мільйонами яскравих квітів. Також дякуємо педагогічному колективу гімназії №3 за щоденну кропітку працю.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора