Тренінг «Методи спілкування з родинами військових при телефонній розмові»

Дата: 03.02.2024 11:00
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

02.02.2024 спеціалісти відділу з питань ветеранської політики та соціального обслуговування населення управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації взяли участь у тренінгу «Методи спілкування з родинами військових при телефонній розмові», який провела психолог Рубіжанської міської лікарні Марина Голубоцька.

Під час воєнного стану важливо допомагати захисникам та членам їх родин не тільки у вирішенні соціальних питань, а ще й надати їм змогу проговорити свої проблеми, вислухати і за можливості знайти шляхи їх вирішення.

Марина Іванівна в доступній формі розповіла про вплив стресу на людину, зазначила основні аспекти того, як привернути увагу реципієнта, чого не варто казати про розмові і на які моменти спілкування слід звернути увагу, надала поради як уникнути професійного вигорання.

Отримана інформація дуже корисна і допоможе в подальшій роботі спеціалістів відділу.

На заході були присутні працівники Рубіжанської міської лікарні, а спеціалісти управління доєдналися онлайн.

За підсумками зустрічі досягнуто домовленість про проведення таких тренінгів в режимі онлайн для працівників Рубіжанського центру надання соціальних послуг та інших спеціалістів управління соціального захисту населення.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора