Якщо ви стали свідком фактів загрози довкіллю – повідомте про це у застосунку ЕкоЗагроза!

Дата: 03.02.2024 14:30
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Якщо ви стали свідком фактів загрози довкіллю – повідомте про це у застосунку ЕкоЗагроза!

Кожен громадянин України, який став свідком фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії російської федерації може подати електронне звернення та долучитися до відновлення та збереження довкілля у застосунку Еко-Загроза.

ЕкоЗагроза - офіційний інформаційний ресурс та мобільний додаток Міндовкілля, які дозволяють громадянам в реальному часі отримувати достовірну інформацію про стан довкілля в умовах збройної агресії. Цей додаток дозволяє не лише перевіряти якість повітря та рівень радіаційного забруднення, але й повідомляти про екологічні злочини. Зібрані дані використовуються для розрахунку екологічних збитків внаслідок агресії, а також для ефективного усунення їх наслідків та стягнення винних, включаючи рф.

Алгоритм дій подання звернення:

– за посиланням ecozagroza.gov.ua або завантаживши мобільний додаток (GooglePlay – https://bit.ly/ecozagroza_googleplay чи AppStore – https://apple.co/3P7pyJ8) необхідно увійти на сайт підтвердивши особу (пройти верифікацію). Заявник проходить обов’язкову процедуру електронної ідентифікації та автентифікації.

Анонімні звернення не розглядаються!

– Повернутися до рубрики «Повідомити» на верхній горизонтальній навігаційній панелі.
– Заповнити заявку, вказавши категорію екологічного впливу (повітря, ліс, вода, земля, надра, ПЗФ), його місцезнаходження (додати локацію, фото або відео), детально описати ситуацію, яка склалася.
– Відправити дані.
– Результати розгляду звернення будуть відображатися у застосунку ЕкоЗагроза в «Особистому кабінеті».

Більш детально: https://dei.gov.ua/post/ekozagroza-fiksatsiya-faktiv-zapodiyannya-shkodi-navkolishnomu-prirodnomu-s

Разом відновимо та збережемо багатство подароване нам Природою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора