Підсумки міської вікторини «Ми пам’ятаємо»

Дата: 04.02.2024 11:30
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

Підсумки міської вікторини «Ми пам’ятаємо».

28 січня 2024 року відбулася онлайн-вікторина «Ми пам’ятаємо», присвячена Дню пам'яті Героїв Крут та 81-й річниці звільнення Рубіжного від нацистських загарбників у Другій світовій війні. Організатори - управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації спільно з Рубіжанським міським Центром туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

У заході взяли участь 74 учасника - представники роїв молодшої, середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») закладів загальної середньої освіти та вихованці гуртків «Джура» Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. Слід відзначити високу активність новаків (козачат) та джур. 

Питання вікторини були присвячені героїчній битві українців проти більшовицької армії в районі станції Крути та історії міста Рубіжного в роки Другої світової війни.

Організатори вікторини визначили кращих знавців історії у молодшій віковій категорії та особисто-командний результат в середній віковій категорії.

У командному заліку результати наступні:
І місце – рій «Нащадки козаків» Гімназії № 10 міста Рубіжного Луганської області (виховник Марко Вороновський);
І місце – гурток «Джура» Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (керівник гуртка Юлія Топчій);
ІІ місце – рій «Білі вовки» Ліцею міста Рубіжного Луганської області (виховник Марина Ковальова);
ІІІ місце – рій «Соколи» Ліцею міста Рубіжного Луганської області (виховник Оксана Овчаренко).

Призери і переможці вікторини в особистому та командному заліку отримали грамоти управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації.
Дякуємо педагогам за якісну підготовку учасників вікторини. 

Вітаємо юних рубіжан і бажаємо їм і в подальшому ретельно вивчати історію свого краю, України, щоб бути гідними синами Батьківщини.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора