Звіт УСЗН за 29 січня - 02 лютого 2024 року

Дата: 04.02.2024 13:00
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

За період з 29 січня по 02 лютого мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 469 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до благодійних фондів: "Добра бджілка", "Act for Ukraine", "Право на життя", "Fenyx Group", "Child.ua" та громадських організацій: "Янголи на колесах", "BELUGA UA". 

За звітний період надано 510 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування. 

З метою налагодження комунікації та ознайомлення з досвідом роботи різних типів установ в напрямку соціальної та медичної підтримки ветеранів та членів їх сімей, спеціалістами УСЗН проведено робочі зустрічі з колективом Центру відновного лікування та реабілітації у м. Харків та адміністрацією комунального закладу «Дім воїна» у м. Івано-Франківськ.

Протягом тижня     спеціалісти управління прийняли участь у робочій зустрічі в рамках проєкту "Гідність і захист: реагування на сексуальне насильство в умовах війни", який реалізується ГО "ОПФ "Правосвіт", засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сєвєродонецькій райдержадміністрації, презентації проєкту "Всупереч" громадської організації "Фундація "Зростай", робочій нараді Луганської ОДА щодо розширення спектру послуг, які надаються в хабах "Луганщина моя", вебінарі Національного агентства України з питань державної служби щодо співпраці органів державного управління та центрів зайнятості, тренінгах "Основи домедичної допомоги для цивільних осіб" та "Методи спілкування з родинами військових при телефонній розмові", черговому засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора