«Митці після школи»: в Рубіжанській громаді реалізують міжнародний освітній проєкт

Дата: 04.02.2024 14:30
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

«Митці після школи»: в Рубіжанській громаді реалізують міжнародний освітній проєкт.

Освітній проєкт «Митці після школи» створений у співпраці з Платформою Máš umělecké střevo, Чеськими центрами та Чеським центром у Києві. Метою проєкту є створення умов для групової роботи та співпраці школярів і митців у рамках навчального процесу в школі протягом січня - червня 2024 року. Дізнавшись про цей проєкт, вчитель гімназії № 3 Рубіжанської громади Оксана Бірюкова подала заявку на участь і пройшла відбір.

Днями відбулося захопливе практичне заняття, в ході якого учні рубіжанської гімназії № 3 разом із батьками не лише дізналися більше про сам проєкт, його засновників та етапи роботи, а й взяли участь у творчому завданні зі створення карти «Квітуча Україна». Працюючи аквареллю учні з радістю виявляли символи кожної області та, обіймаючи їх долоньками, створили образ «обійми України».

Зустріч відбулася у Дніпропетровській обласній науковій бібліотеці ім. Первоучителів Слов’янських Кирила і Мефодія (https://www.libr.dp.ua/). Учасники заходу щиро дякують цьому закладу культури за надане приміщення, щирий та теплий прийом.

На заході були представлені виставка робіт учениці 3 класу, Боровик Ілони та картини пані Оксани. В фотографіях, зроблених на завершення зустрічі, відчувається магія емоційного спілкування, де кожен момент пронизаний неповторною енергією доброзичливості та взаєморозуміння. Попереду нова зустріч, яку вже чекають із нетерпінням і новими творчими ідеями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора