Перемоги у художніх конкурсах учнів школи мистецтв

Дата: 06.02.2024 10:00
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

Протягом січня 2024 року підведено підсумки конкурсів, у яких брали участь учні відділення образотворчого мистецтва КЗ «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв».

27 січня 2024 підведено підсумки ІІІ Всеукраїнського двотурового фольклорного фестивалю-конкурсу «Зимова Легенда», організаторами якого є Агенція творчого та професійного розвитку «Yula», за підтримки Національної Спілки Майстрів Народного мистецтва України.

Метою і завдання фестивалю стали популяризація народної творчості, збереження багатонаціональної культурної спадщини України та інших народів, популяризація і розвиток мистецтва різних напрямків та жанрів, пошук та підтримка талановитих і обдарованих дітей.

За результатами конкурсу Дмитроченко Марк (викладач Галина Соловйова) посів ІІ місце у номінації «Образотворче мистецтво» у ІV віковій категорії, з роботою «Різдвяне мереживо».

Також до фестивалю-конкурсу в якості учасниці долучилася і викладачка юних талантів – Галина Соловйова. У своїй VII віковій категорії вона посіла ІІ місце, вразивши триптихом «Зимові етюди».

1 лютого 2024 року в онлайн форматі відбулось підбиття підсумків Обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням.

Започаткований у березні 2002 року, Всеукраїнський конкурс щорічно проводиться на Луганщині з метою популяризації творчої спадщини видатного митця.

Всього на розгляд журі було надано 17 творчих учнівських робіт з 4 мистецьких шкіл Луганщини в номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво».

Конкурсні роботи учнів мистецьких шкіл Луганської області популяризують творчу спадщину Тараса Шевченка, утвердження його духовних заповідей, як важливого чинника об’єднання суспільства, розвиток інтелектуального потенціалу учнівської молоді.

На заключному етапі конкурсу у місті Києві Луганська область буде представлена найкращими роботами, серед яких «Пісня землі» Матвієвської Єви, учениці відділення образотворчого мистецтва КЗ «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» (викладач Галина Соловйова).

Вітаємо переможців та пишаємося. Хай натхнення завжди буде поруч! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора