Згадаємо наших янголів-охоронців поіменно

Дата: 09.02.2024 11:30
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Щорічно, з 2014 року, проводиться тиха акція «Ангели пам’яті», на якій традиційно паперовими янголами вшановується пам'ять про загиблих під час Революції Гідності.

Неймовірний спротив українців військовій агресії росії створив новий пантеон Героїв, які загинули, захищаючи право України бути незалежною державою. 

Враховуючи реалії сьогодення Рубіжанська міська військова адміністрація пропонує новий формат цієї акції.

Запрошуємо мешканців, учнів та студентів навчальних закладів Рубіжанської міської територіальної громади з 18 по 20 лютого не лише зробити білих паперових янголів, а й підписати на них імена мешканців нашої громади, які віддали своє життя та проявили особисту мужність і самовіддані дії під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України. 

Розміщення цих ангелів пам’яті у громадських місцях стане символом нашої скорботи за життям кращих синів та доньок Рубіжанської міської територіальної громади. 

На сайті Рубіжанської міської військової адміністрації в розділі «Рубіжанський меморіал» за посиланням https://rmva.gov.ua/rubizhanskij-memorial/ ви можете ознайомитися з історіями загиблих Героїв.

Фото про участь в акції просимо надсилати на електронну пошту informva@ukr.net

Герої живі поки ми про них пам’ятаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора