Звіт УСЗН за 05 - 09 лютого 2024 року

Дата: 11.02.2024 10:00
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

За період з 05 по 09 лютого мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 328 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 100 сімей внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово мешкають в Черкаській області отримали продуктові набори від церкви «Джерело життя».

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до благодійних фондів: «Добро об’єднує», «Карітас Полтава», «Ліга добра», «Фонд «Добрі справи».

За звітний період надано 508 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування. 

З метою налагодження комунікації та ознайомлення з досвідом роботи різних установ в напрямку соціальної підтримки ветеранів та членів їх сімей, спеціалістами УСЗН проведено робочі зустрічі з колективом комунального закладу «Будинок воїна» в м. Червоноград Львівської області та Veteran Hub в м. Вінниця.

Проведено зустрічі з мешканцями Рубіжанської територіальної громади в гуманітарних хабах «Луганщина моя» в містах Львів та Вінниця. Корисним було спілкування та обмін досвідом роботи з працівниками управління праці та соціального захисту населення Червоноградської міської ради. 
 
Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь в режимі офлайн і онлайн у тренінгах «Спілкування з військовослужбовцями та їх родинами», які провела психолог комунального закладу «Будинок воїна» м. Червоноград; тренінгу «Сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом», вебінарі – навчанні на тему: «Просування гендерної рівності та підвищення обізнаності щодо завдань резолюції РБ ООН 1325 «Жінки, мир, безпека».
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора