Про роботу Комплексу позашкільної роботи з дітьми та юнацтвом

Дата: 11.02.2024 11:30
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Про роботу Комплексу позашкільної роботи з дітьми та юнацтвом

Комплекс позашкільної роботи з дітьми та юнацтвом (далі - КПР) - це багатопрофільний заклад позашкільної освіти. Наша діяльність - можливість для розвитку дітей та молоді поза школою, створення умов для їхнього творчого та інтелектуального зростання, сприяння соціалізації та психологічній стійкості.

Починаючи з грудня 2023 року життя Комплексу заграло новими барвами. На даний час установа почала працювати у змішаному форматі, відбулися зміни серед педагогічного складу. У закладі діє 6 гуртків за різними напрямами та уподобаннями. До навчання залучено 94 дитини, у нас вони розвивають свої уміння, здібності й таланти.

Розвитку художньо-естетичних вмінь вихованців Комплексу сприяють гуртки «Майстерня творчості» та малювання «AQAMARIN». Діти з задоволенням відвідують їх, адже тут педагоги навчають умілі ручки творити справжні дива, стверджуватися у мистецтві та заявляти про себе, про свої таланти, у виставках, конкурсах і здобувати свої перші перемоги.

Цікавими та корисними для дітей є заняття в гуртках з англійської мови «Creative English» (для учнів 1 – 4 класів) та «Friendly English» (для учнів 5 – 6 класів). Заняття допомагають розширити словниковий запас, сприяють розвитку навичок говоріння, читання, письма та підвищують інтерес до вивчення іноземних мов.

Гурток «Промені світла» із задоволенням відвідує учнівська молодь, яка цікавиться професією журналіста. Написання статей, інтерв’ю - захоплює вихованців та стимулює їх до заняття улюбленою справою.

Всі вище перераховані гуртки працюють онлайн та мають зручний розклад.

Окрім онлайн-гуртків КПР запрошує до офлайн-занять дітей, які проживають у місті Вінниця. Тут діє гурток для майбутніх першокласників «Клуб Чомучок». Заняття мають на меті не тільки предметний, а і психологічний зміст, формують фундамент знань дитини, полегшуючи для неї майбутнє навчання. 

Важливою подією січня стало підписання меморандуму про співпрацю між КПР та Комунальним закладом «Вінницький ліцей № 26 ім. Героя України Д. Майбороди», що стало можливим за сприяння Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області. Тепер вихованці гуртка «Клуб Чомучок» отримали можливість займатися в приміщенні, яке повністю адаптовано для дітей та відповідає вимогам сучасних реалій.

Налагоджено комунікацію з гуманітарним штабом «Луганщина моя» у м.Вінниця. Педагоги КПР, які проживають у цьому місті, долучаються до заходів та проводять майстер класи для дітей, організовують цікаві заняття, створюють умови для гармонійного розвитку дітей, звертають увагу на кожного учня, підтримують та допомагають. 

Наша дружня, творча родина чекає всіх, хто хоче реалізувати себе як особистість, розвинути свої уміння, знання, таланти.

За детальною інформацією та для запису до гуртків звертайтеся за номером: +380962311426.

Запрошуємо долучитися до нашої сторінки у Facebook: https://www.facebook.com/KPR.Rub



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора