Онлайн захід у медичному закладі первинки Рубіжанської громади

Дата: 12.02.2024 16:00
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

У медичному закладі первинки - комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської міської адміністрації 08 лютого відбулася чергова запланована медична нарада у форматі онлайн на платформі ZOOM. 

В рамках заходу для медичних працівників, які працюють на підконтрольній Україні території, проведено вебінар на тему: “Деякі питання організації експертизи тимчасової втрати працездатності”. 

Спікерами виступили: начальник відділу перевірки обгрунтованості видачі листків непрацездатності Управління контрольно-перевіряючої роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Наталья Миколаївна Машко та заступник начальника Людмила Олександрівна Красовська.

Непрацездатність (утрата працездатності) – це стан здоров’я (функцій організму) людини, обумовлений захворюванням, травмою тощо, який унеможливлює виконання роботи визначеного обсягу, професії без шкоди для здоров’я.

Експертиза працездатності пацієнтів є невід'ємною частиною роботи лікарів та важливим розділом повсякденної роботи закладів охорони здоров’я. 

Правильна організація та якість проведення медичної експертизи в значній мірі впливають на стан громадського здоров’я.

Медики первинки обновили знання щодо законодавчих та нормативно-правових документів МОЗ України з експертизи тимчасової непрацездатності, підвищили обізнаність як організувати експертизу за правилами і уникнути найпоширеніших помилок.

Друга важлива частина медичної наради була присвячена презентації керівництвом закладу оперативного плану діяльності та розвитку КНП “ЦПМСД” Рубіжанської міської адміністрації на 2024 рік, мета якого – встановлення певного порядку дій для ефективного функціонування медичного закладу на найближчу перспективу, підвищення доступності та якості надання первинної медичної допомоги населенню, в першу чергу внутрішньо переселеним особам – землякам з Луганщини.

Наприкінці зустрічі учасники заходу висловили щирі побажання всім міцного здоров’я, незламності та найшвидшої ПЕРЕМОГИ України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора