У Рубіжанському ліцеї стартував “The Foreign Languages Week – 2024”

Дата: 14.02.2024 11:30
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Do You Speak English, French or German? Not yet? Let`s Do It together!

З кожним днем вивчення мов набуває все більшої популярності, стає все більш актуальним. Для декого з нас – це захоплення, так би мовити хобі, а от для більшості – це необхідність. 

Незважаючи на всі негаразди, з якими останнім часом стикається наша країна, ми не втомлюємося називати її квітучою. І це реальний факт.

Про це свідчать взаємини України з різними зарубіжними країнами. Безсумнівно, без знання мов тут не обійтися, особливо без популярних у наш час англійської, французької, німецької. 

І ось саме в нашому ліцеї учні мають чудову можливість опанувати ці мови.

Отже, з метою вдосконалення мовленнєвих навичок учнів, виховання інтересу до вивчення іноземних мов, поваги до країн, мови яких вивчаються, та сприяння покращенню якості навчання 12 лютого у ліцеї міста Рубіжного Луганської області стартував “The Foreign Languages Week – 2024”.

Тиждень розпочато зі знайомства ліцеїстів із програмою запланованих заходів на кожен день; перегляду й обговорення відеосюжетів про значення володіння іноземними мовами в сучасних реаліях; створення асоціативних кущів й сенканів зі словом “English” та участі у тематичних квестах.    

А наостанок вихованці ліцею отримали прості й корисні поради, як можна практикувати іноземну мову протягом дня під час виконання рутинних справ.

Don't miss your chance! Study and practice! 
Welcome to our Foreign Languages Week!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора