Волонтерська конференція стоматологів

Дата: 15.02.2024 14:00
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Волонтерська конференція стоматологів

Завідувач амбулаторно-поліклінічного відділення «Центру відновного лікування та реабілітації» та головний позаштатний спеціаліст з питань стоматології та щелепно-лицьової хірургії в Луганській області Олексій Бурцев взяв участь у традиційній волонтерській конференції «Кращі для кращих! ПОвнОмаСштабні СтомАТОлоги! 10 років служіння!» , що відбулася у м. Києві. 

Організатори заходу – Національна спілка стоматологів України, Благодійний фонд Мирона Угрина, Асоціація стоматологів силових структур України, волонтерські організації: «Тризуб Дентал», «Тризуб Дентал2», «Санація», «Волонтери Запоріжжя», «Укроп Дентал» та виставкова компанія «МЕДВІН». 

Під час війни гостро стає питання щодо стоматологічної допомоги населенню та стоматологічній реабілітації, бо далеко не у всіх є можливість отримати якісне і доступне лікування, - наголошує лікар- стоматолог з понад 10-річним стажем. І висловлює слова подяки керівництву Луганської області, Рубіжанської військової адміністрації та керівництву некомерційного комунального підприємства «Рубіжанська центральна міська лікарня» за підтримку та сприянню розвитку стоматології та медицини в цілому.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора