Україна – країна любові та єднання!

Дата: 17.02.2024 11:30
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Україна – країна любові та єднання!

Напередодні Дня єднання педагоги комунальної установи «Рубіжанський міський Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» організували онлайн-екскурсію «Україна – країна любові та єднання». Близько 100 осіб - учні, педагоги та батьки гімназій №1, №10 міста Рубіжного та Ліцею міста Рубіжного – стали учасниками заходу. 

Під час екскурсії директор Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Олена Тарасенко та методист закладу Олена Хмельницька розповіли про історію та причини виникнення свята, разом зі школярами здійснили незабутню віртуальну подорож різними куточками нашої неосяжної Батьківщини, ознайомилися з найвизначнішими місцями кожної області України. Слухачі були захоплені красою і неповторністю природних, історичних, археологічних, архітектурних пам’яток нашої країни, а також видатними українцями – уродженцями тієї чи іншої області, які зробили неоцінений внесок у розвиток різних галузей.

Для закріплення набутих знань учасникам онлайн-екскурсії була запропонована тематична інтерактивна гра, з питаннями якої усі слухачі гідно впоралися. 

Онлайн-зустірч об’єднала усіх учасників невидимою стрічкою. Де б ми всі не знаходилися, в якому куточку України чи за її межами – усіх нас об’єднує одна думка: наша рідна земля – це Україна, і нехай наша єдність дарує нам крила у найважчі часи! В єдності – наша сила!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора