Звіт УСЗН за 12 - 16 лютого 2024 року

Дата: 18.02.2024 11:30
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

За період з 12 по 16 лютого мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 376 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до благодійних фондів: "Добрі справи", "PanteonX", "Людмили Станіславенко", "Центр допомоги переселенцям та армії", "Жіночі можливості в Україні".

За звітний період надано 553 послуги консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування. 

З метою налагодження комунікації та ознайомлення з досвідом роботи різних установ в напрямку соціальної підтримки ветеранів та членів їх сімей, спеціалістами УСЗН проведено робочу зустріч з колективом Простір – партнер Ветеран Хаб "Плюс плюс" в м. Дніпро. 

Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь в засіданні Обласного оперативного штабу з координації і проведення оздоровчої кампанії 2024 року, тренінгу «Основи психологічної стійкості», який провела психолог КНП "Рубіжанська центральна міська лікарня»; вебінарі "Організація надання соціальних послуг в громаді", черговому засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора