Ми — разом! Ми - єдині! І в цьому наша сила!

Дата: 20.02.2024 13:00
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Ми — разом! Ми - єдині! І в цьому наша сила!
 
Третій рік поспіль 16 лютого в Україні на державному рівні відзначається нове свято — День єднання. Воно започатковане у 2022 році згідно Указу Президента України Володимира Зеленського. Це зовсім молоде свято, яке згуртувало українців і показало, що ми єдиний народ.

Педагогічні працівники Комплексу позашкільної роботи з дітьми та юнацтвом Рубіжанської міської ради долучилися до проведення заходів на базі гуманітарного штабу «Луганщина моя» у місті Вінниця. В той час поки дорослі говорили про важливі речі, діти були зайняті не менш важливими справами. 

Маленькі українці обговорювали красу і неповторність України, називали державні та народні символи нашої держави пояснюючи їх значення. Поговорили про єдність українського народу, про те, що дає нам силу і робить непереможними.

Після обговорення важливих речей, які формують українську національну ідентичність, дітей було запрошено до участі у творчому майстер-класі «Голуб миру летить в Україну». Кожен учасник мав змогу створити власний унікальний малюнок, в якому відображено символ миру, свободи та любові – голуба. Діти зображували птаха, використовуючи патріотичні кольори та прикрашаючи його орнаментом.

По закінченню майстер-класу на дітей чекали кульки та солодкі подарунки. Захід організований з нагоди Дня єднання, став не тільки часом для навчання, а й можливістю для формування почуття національної гідності та гордості за свою країну. 

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила - у єдності. Разом і спільними зусиллями - до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора