Захід у КЗДО №2 “ЖУРАВКА" до Дня єднання!

Дата: 20.02.2024 15:30
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

День єднання — це молоде свято, у нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни, воно набуло особливого сенсу. 

В цей день у КЗДО №2 “ЖУРАВКА” з батьками вихованців і педагогами була проведена цікава гра-вікторина «Як я знаю Україну». У грі прийняли участь дві команди «Козаки» та «Українофіли», захід розпочався гімном України, продовженням було змагання, яке складалось із чотирьох конкурсів: 

I - “Історичний”, в якому треба було якнайшвидше відповісти на питання, пов’язані з історією, природою і культурою нашої незалежної держави.
II - «Термінологічний», в якому учасники перевірили, наскільки добре володіють історичною лексикою.
III - «Народознавчий», де згадали свята та традиції українського народу.
IV - «Асоціативний», в якому треба було назвати, чий портрет та яка історична пам’ятка зображені на грошовій купюрі.

Наприкінці гри учасників вікторини підтримала команда вболівальників «Кіндерсюрприз», яка теж пограла у гру “Українська скринька”, де треба було відгадати за описом предмет, який є в скринці. Покращили свій настрій всі команди арт-терапією під назвою “Долоньки єднання”, згадавши державний прапор України. 

Також до Дня єднання батьки з вихованцями приєднались до цікавої ідеї на патріотичну тематику, в якій поєднали аплікацію з нетрадиційною технікою малювання.

Після підбиття підсумків гри, визначили, що перемогла Дружба, а завершили інтелектуальне змагання флешмобом “Я люблю тебе, Україно!!!”



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора