Організаційно-методичні аспекти проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2024 році

Дата: 23.02.2024 14:30
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

22 лютого 2024 року освітяни Рубіжанської громади взяли участь в обласній інструктивно-методичній нараді з відповідальними за впровадження Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в закладах освіти області щодо проведення ІІ етапу гри у 2023/2024 навчальному році: «Організаційно-методичні аспекти проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2024 році».

Зі словами привітання до присутніх звернулася головний спеціалісту сектору з питань інформаційної політики та комунікацій Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Наталія Жукова.

Директор Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства Тетяна Сідєльнікова надала методичні рекомендації щодо організації роботи в куренях Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та підготовки до участі у ІІ етапі гри.

Про організацію та проведення заходів у рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Луганській області у 2023/2024 розповіла методист Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства Юлія Єфименко.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства Борис Губанов ознайомив присутніх з Умовами проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Луганській області у 2024 році.

Після цього організатори відповіли на питання учасників наради щодо впровадження гри «Сокіл» («Джура») у закладах освіти та громадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора