2 роки від повномасштабного вторгнення росії в Україну...

Дата: 24.02.2024 12:00
Кількість переглядів: 60

 

24 лютого 2024 року виповнюється 2 роки від повномасштабного вторгнення росії в Україну. 2 роки незламності, нескореності та боротьби народу України за волю і незалежність. Цей день сповнений дуже складних та емоційних для України та її громадян подій.

24 лютого 2022 року життя кожного українця змінилося на "до" та "після", але незламний народ вільної держави не просто вистояв ці складні роки, а й упевнено крокує до перемоги.

Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім'ї європейських народів.

Наш героїчний опір став не лише боротьбою за свободу країни та виживання Українського народу. Ми нині є форпостом вільної Європи та всього демократичного світу. Перемогти ворога ми можемо тільки разом, гуртуючись навколо спільної мети!

Ми можемо і зробимо це! Вистояли – переможемо! Слава Україні Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора