Минає вже два роки війни, два роки незламності, два роки болю, два роки сліз, два роки втрат...

Дата: 24.02.2024 14:00
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Минає вже два роки війни, два роки незламності, два роки болю, два роки сліз, два роки втрат...

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, два роки з того часу, як в історії незалежної України сталася найбільша трагедія, що призвела до великої кількості втрат серед наших військових та цивільних громадян. З метою формування поваги до героїв сьогодення, збереження національної пам’яті та ідентичності в гімназії № 3 міста Рубіжного проведено виховні години «Ми українці сильні та незламні», «Україно! З нами Бог!», «Другий рік незламності та стійкості», під час яких пригадали хроніку першого року війни, легендарних героїв, які загинули та тих, хто досі в строю, слухали побажання від військовослужбовців ЗСУ, писали побажання для України та її народу.

До цієї трагічної дати у ліцеї класними керівниками були проведені тематичні виховні години, уроки пам'яті, круглий стіл та інформаційні хвилини. Учні цього навчального закладу активно долучилися до заходів: писали вірші, створювали малюнки та фотографії, щоб висловити свою повагу та вдячність тим, хто залишився у вічності. Нехай вічна пам'ять про героїв живе в серцях кожного з нас, а їхні жертовні вчинки надихають нас на подальші великі справи.

Сьогодні твориться кардинально інша українська історія, творцями якої є ми самі. І лише від нас самих залежить доля нашої Батьківщини!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора