Звіт УСЗН за 19 - 23 лютого 2024 року

Дата: 25.02.2024 14:30
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

За період з 12 по 16 лютого мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 420 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

З метою додаткової підтримки вразливих категорій населення Рубіжанської територіальної громади працівники УСЗН та Рубіжанського центру надання соціальних послуг надіслали 280 наборів гігієни, отриманих від БО БФ «Лікарі без кордонів», сім’ям загиблих Захисників та Захисниць України та багатодітним родинам.

Спеціалістами управління продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям громади: направлені звернення до БФ «ЗГРАЯ», Патріот ЮА, БФ «ЗИМОРОДОК», Фонд Підтримки та Розвитку України, БФ «Чисті серцем».

За звітний період надано 364 послуги консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування. 

З метою налагодження комунікації та ознайомлення з досвідом роботи установ в напрямку соціальної підтримки ветеранів та членів їх сімей, проведено робочу зустріч з керівником ГО «Прометей», координатором ветеранського простору «Плюс Плюс» Русланом Сергійчуком у м. Новомосковськ. За результатами зустрічі досягнуто домовленість про надання послуг ветеранам і членам їх сімей Рубіжанської громади.

Протягом тижня спеціалісти управління взяли участь в засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Луганській облдержадміністрації, в засіданні фахової мережі з питань соціального захисту населення та соціального забезпечення, яке проводила Асоціація міст України, пройшли тренінг «Втрата. Як допомогти пережити горе?», який провела практичний психолог КЗ «Дім воїна» м. Червоноград Олеся Шкелебей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора