Підведені підсумки діяльності закладів культури області у 2023 році 

Дата: 25.02.2024 16:00
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

23 лютого в форматі онлайн відбулося розширене засідання колегії Управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської облдержадміністрації з підведенням підсумків діяльності закладів культури області у 2023 році за участю керівників обласних закладів культури, працівників Управління, керівників сільських, селищних, міських, районних військових адміністрацій Луганської області, начальників структурних підрозділів у сфері культури. Від Рубіжанської міської територіальної громади участь у заході взяли Аліса Міщенко, заступниця начальника військової адмінісрації з соціальних та гуманітарних питань та Світлана Ступнікова, начальник відділу культури, молоді та спорту.

На початку засідання з вітальним словом до всіх присутніх звернулася Катерина Безгинська, заступник голови облдержадміністрації, яка висловила слова підтримки та подяки працівникам культури за всі ті зусилля, які було докладено протягом року на відновлення роботи та розв’язання неймовірно складних проблем сьогодення. 

Про діяльність установ культури у 2023 році, надання культурних послуг мешканцям Луганської області у гуманітарних штабах, якими опікуються сільські, селищні, міські, районні військові адміністрації області, руйнування, що зазнали обєкти культури Луганщини і загальний стан справ у сфері культури області звітувала Людмила Румега, в.о. начальника Управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської облдержадміністрації. В своїй доповіді вона підкреслила, що культура Луганщини вистояла, продовжує відновлюватися і здійснювати свої основні функції. 

На засіданні були визначені основні напрями роботи на 2024 рік, серед яких: 

- забезпечення надання культурних послуг мешканцям Луганської області;
- здійснення заходів з підтримки та збереження кваліфікованого кадрового потенціалу сфери культури області;
- участь у грантових проєктах;
- здійснення заходів зі збереження нематеріальної культурної спадщини;
- здійснення волонтерської діяльності з метою підтримки Збройних Сил України та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора