ЗВІТ Головного управління Національної поліції в Луганській області про результати роботи у 2023 році

Дата: 27.02.2024 13:00
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Впродовж 2023 року Головним управлінням Національної поліції в Луганській області забезпечувалася реалізація завдань на основних напрямках, визначених пріоритетними.

Проведення відповідних заходів здійснювалося в умовах низки негативних чинників, які, насамперед, були створені державою – агресором та пов’язані з широкомасштабною воєнною агресією російської федерації проти України.

Так, повномасштабне вторгнення росії на територію України призвело до тимчасової окупації значної території країни, зокрема, Луганської області; масового вчинення військовослужбовцями збройних сил країни-агресора воєнних злочинів, у тому числі на тимчасово окупованих територіях; суттєвого зростання кількості зброї та боєприпасів у цивільного населення; руйнування об’єктів критичної інфраструктури, у першу чергу енергетики; блокування логістичних каналів; знищення житлового фонду населених пунктів та промислових об’єктів; зростання витрат на воєнні та відновлювальні потреби; масового переміщення населення.

Детальніше зі звітом Головного управління Національної поліції в Луганській області про результати роботи у 2023 році можна ознайомитись за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора