Міжнародна співпраця Ліцею міста Рубіжного з Корпусом Миру США

Дата: 02.03.2024 13:00
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Міжнародна співпраця Ліцею міста Рубіжного з Корпусом Миру США.

Безумовно, найбільш дієвим способом вивчення будь-якої іноземної мови є спілкування з носієм. Це так зване “занурення” у мовне середовище дозволяє дітям та дорослим навчитися живої мови, бо під час занять з native speaker використовується не стільки книжкова, скільки розмовна мова, а манера мовлення носія природна, тому здобувачі освіти легко можуть перейняти її. Крім того учні поповнюють свій запас нових слів і виразів. Так із викладачем з США або Великобританії можна вивчити безліч ідіом та сленгових фраз, яких не знайти в підручниках. І, звичайно, почати думати англійською, а не перекладати в голові слова та фрази з рідної мови.

З цією метою, завдяки злагодженій кооперації учасника пілотного проєкту віртуальної служби Matthew Newman (провідного спеціаліста Ратджерського університету) та українського партнера Тюніної Юлії (викладача іноземних мов), 28 лютого на базі Ліцею міста Рубіжного розпочав свою роботу English Speaking Club, який організовано в рамках міжнародної співпраці з Корпусом Миру США в межах програми VSP.

Перша зустріч була присвячена знайомству: Matt показав свою родину, презентував досвід роботи, хобі; у свою чергу старшокласники розповідали про себе, а потім узяли участь у вікторині “Getting to Know Each Other” й здійснили коротеньку відеоекскурсію нашою країною “Experience Ukraine!”

Протягом дванадцяти тижнів усі учасники клубу матимуть змогу опанувати навички взаємодії з мешканцями інших країн, розширити свій світогляд, дізнатися більше про світ і водночас покращити свої знання англійської мови. А дружелюбна атмосфера, що вже склалася під час першого заняття, як ніщо інше, сприятиме гарній співпраці представників різних країн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора