Відбулося засідання координаційного центру підтримки цивільного населення при Сєвєродонецькій районній державній адміністрації

Дата: 03.03.2024 11:30
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

29 лютого на черговому засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сєвєродонецькій районній державній адміністрації було розглянуто питання виконання програм підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, надання грошової допомоги Захисникам та Захисницям України та родинам загиблих за січень – лютий 2024 рік. 

Розпорядженням начальника Рубіжанської МВА від 21.02.2024 №45 затверджено Програму надання грошової допомоги Захисникам та Захисницям України, які беруть/брали безпосередню участь у бойових діях, пов’язаних з повномасштабною військовою агресією Російської Федерації проти України «Громада - Захисникам і Захисницям» на 2024 рік. Обсяг фінансування Програми на 2024 рік становить 9000 тис.грн. 

Крім того, заступниця начальника Рубіжанської військової адміністрації з гуманітарних та соціальних питань Аліса Міщенко презентувала досвід роботи Рубіжанської громади по вшануванню пам’яті військовослужбовців, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Рішенням Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сєвєродонецькій районній державній адміністрації військовим адміністраціям рекомендовано започаткувати роботу в цьому напрямку на рівні громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора