Результати участі учнів закладів загальної середньої освіти Рубіжанської громади в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 н.р.

Дата: 07.03.2024 14:30
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації від 11 січня 2024 року № 5 «Про проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році» 20 січня розпочалися змагання обдарованих учнів/учениць Луганської області. Вони проходили в онлайн форматі.

37 здобувачів освіти Гімназії № 3, Гімназії № 10 та Ліцею Рубіжанської міської територіальної громади взяли участь у 12 олімпіадах з української мови та літератури, правознавства, екології, математики, технологій (технічна та обслуговуюча праця), історії, біології, хімії, фізики, англійської мови, інформатики, географії та відстоювали інтелектуальну честь учнівства.

Результативність участі учнів ЗЗСО (закладів загальної середньої освіти) Рубіжанської громади в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 н.р. представлена в таблиці.

За результатами обласного етапу у рейтингу громад Луганщини заклади освіти Рубіжанської громади посідають четверте місце після Лисичанської, Сєвєродонецької та Кремінської. Але є учні у Гімназії № 10 (9 клас) та Ліцеї (11 клас), які змогли двічі стати переможцями та призерами обласних олімпіад.

З 18 березня 2024 року розпочинається Всеукраїнський фінальний етап олімпіад, який буде проходити очно в різних містах України. 

Тож дякуємо обдарованим учням та їх наставникам за результативну участь в обласному етапі олімпіад! Дякуємо батькам за співпрацю! А за учасницю з Ліцею, яка буде представляти громаду на фінальному етапі олімпіади з правознавства, будемо вболівати! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора