Звіт УСЗН за 04 – 08 березня 2024 року

Дата: 10.03.2024 14:30
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

За період з 04 по 08 березня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 258 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до благодійних фондів: "Центр волонтерства та Захисту", "Постраждалі діти війни", "Фортечний", громадських організацій: "Файне єднає", "Паляниця", Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста.

За звітний період надано 579 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, щодо реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, контактних телефонів гуманітарних хабів та установ соціальної сфери за місцем тимчасового перебування. 

6 березня проведено засідання комісії з надання грошової допомоги Захисникам і Захисницям України, на якому прийнято рішення про надання допомоги 23 особам на загальну суму 690 тис. грн.

Протягом тижня спеціалісти управління взяли участь в вебінарі Міністерства юстиції України щодо проведення тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, засіданні круглого столу "Підтримка ментального здоров'я під час війни. Залучення усіх секторів органу місцевого самоврядування, задля підтримки усіх сфер життя українців" в м. Долина Івано-Франківської області, у рамках програми заходу відвідали КНП «Долинська багатопрофільна лікарня», Дитячий будинок "Теплий Дім", музей «Резиденція Ангелів».
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора